top of page

Nikki Szofia

Stadsdichter Amstelveen
Muziek, kleinku
nst, spoken word, poëzie

Hee hallo daar,
Welkom op mijn site, gezellig dat je er bent! Doe alsof je thuis bent. Zet een kop thee (koffie, limonade, water, etc.) en ga lekker zitten :)

Ik ben Nikki Szofia, een singer-songwriter, dichter en spokenword artiest, geboren en getogen in Amsterdam met een uitstapje naar Amstelveen. Ik maak kunst, om ... tja ... te kunnen ademen ... en ik probeer dat te delen met de buitenwereld. Zoals zo veel kunstenaars ben ik niet zo goed in websites bouwen en sociale media bijhouden, maar zo nu en dan doe ik het toch maar. Dus bij dezen ;)

Ik maak kunst over wat ik meemaak en zie. Over wat me raakt en me niet meer loslaat. Ik schrijf over mentale gezondheid, over het onrecht in de wereld en ja (echt waar) ook zo nu en dan over de liefde (voor jezelf).


Laat me je even een korte rondleiding geven. Let niet te veel op de rommel ;) Wil je meer weten over mij en mijn verhaal ('willen mensen dat echt weten?', vroeg ik aan mijn manager*, 'ja, dat willen ze weten')? Check dan 'over mij' in het menu. Wil je een inkijkje in wat ik doe op het podium? Check dan alvast de video op deze pagina en mijn inzending voor de El Hizjra Literatuurprijs 2021 onder 'prestaties' in het menu. Wil je een workshop, cursus of 1-op-1 begeleiding? Check dan 'workshops'. Wil je me boeken voor een event? Kies dan 9 en sluit af met een #. Grapje natuurlijk. Dan kies je voor 'voor jou' in het menu.

Ik hoop dat je een fijne dag hebt en dat je hier vindt wat je vinden wil en ik hoop je snel in het echt te kunnen ontmoeten!

Adios, ciao, see ya, bye, doedels!

*mijn manager is natuurlijk mijn aller liefste lief Babet zonder wie ik geen website (en Tiktok) had gehad.

bottom of page